Over

De huisjes van de Gîtes Chéri bevinden zich in het dorp Kain, aan de rand van de prachtige stad Doornik in West-Hainaut.
De twee verblijven zijn in 2010 gerenoveerd in de voormalige stallen van de boerderij (rundvee en akkerbouwgewassen). Thierry en Muriel Devillers-Vandewalle heten u van harte welkom. De naam "Chéri" komt van de bijnaam die verschillende generaties aan de familie Devillers werd gegeven en komt uit 'Pulchérie', de voornaam van een voorouder van het gezin.

Vanwege hun ligging genieten de gites van de nabijheid van zowel de stad als het platteland. De toeristische en culturele stad Doornik bevindt zich slechts op drie kilometer van de gites. Het bezoek ervan kan zelfs met de fiets worden gedaan! Deze situatie geeft u ook directe toegang tot vele faciliteiten zoals winkels, restaurants, apotheken en openbaar vervoer.

Vele paden brengen u naar het platteland, de bossen van Mont Saint Aubert of de Ravel en de jaagpaden van de Schelde. Er is heel wat te ontdekken in deze streek. In de nabijheid bevinden zich verschillende grote steden (Lille, Brussel, Gent, Brugge).
FullSizeRender
Sedert 3 jaar zijn de activiteiten van de boerderij uitgebreid met de opening van de Epicerie Chéri. U vindt van maandag tot en met zaterdag een brede reeks aan streekprodukten uit de regio. Brood, seizoensfruit en -groente, zuivelproducten, beleg en vlees, Belgische bieren en wijnen, rechtstreeks van de producenten!
De twee verblijven zijn geklasseerd met '3 aren'. Ze zijn aangrenzend en hebben elk twee niveaus. De huisjes zijn volledig uitgerust met TV, internetaansluiting, volledig ingerichte keuken, centrale verwarming, wasmachine, terras en tuinmeubilair. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.
Gemeeschappelijk voor de 2 gîtes: gazon en barbecue; fietsenstalling,  en berging met diepvries. Parking ter plaatse voorzien.
Onze huisjes zijn aangepast voor fietsers en hebben het label "Bienvenue Vélo" ontvangen. Ze worden ook vermeld op Accueil Champêtre in Wallonië http://www.accueilchampetre.be en Gîtes de Wallonie http://www.gitesdewallonie.be (referenties 1925 en 1926)
Gîtes NIET-ROKERS

 

Contacteer ons

Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a message.